Het Dinowood assortiment ... speeltoestellen voor buiten en meer!


Speeltoestellen voor buiten

Ons grootste assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod aan modulaire speeltoestellen voor buiten : schommels met 5 of 7 haken en diverse aanbouwmodules, speeltorens met aanbouwmodules en klimmuur, kasteeltorens met glijbanen, diverse speeltuigen voor aanbouw, kinderspeelhuisjes, zandbakken, picknicktafels, ...


Tuindecoratie

Dinowood fabriceert verschillende types tuindecoratie zoals rozenbogen in verschillende groottes, bloembakken, klimrekken voor diverse planten, grote en kleine picknicktafels, ...


Houten afsluitingen

Kwalitatieve en betaalbare houten hekken, bijbehorende poortjes, schermen, deuren, trellisschermen, ecoschermen, ... Dit alles in verschillende groottes en afmetingen, met alle bijhorende materialen en bevestigingssystemen zoals palen, voeten en verankeringen. Dinowood biedt eveneens een speciale lijn voor paardenafsluitingen, die de nodige stevigheid combineert met een authentieke landelijke uitstraling. De paardenafsluitingen zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, met alle nodige accessoires.


Priëlen in tuinhout

Een mooi en degelijk afgewerkt tuinprieel is nu voor iedereen betaalbaar via het uitgebreide assortiment voor zelfbouw van Dinowood. Vierkante priëlen, cottage-priëlen of achthoekige ronde of ovale priëlen en alle toebehoren zoals vloeren, schermen, daken, ...


Cottage bijgebouwen in buitenhout

Onze cottage bijgebouwen zijn modulair samen te stellen met de hulp van uw Dinowood-verdeler. Alle cottage bijgebouwen bestaan uit een hoofdgebouw en een optionele aanbouw. Aan elke zijde kan een paneel met of zonder raam & deur worden geplaatst. Open of gesloten hoofdgebouwen met open aanbouw of omgekeerd. De prijs van uw cottage bijgebouw wordt bepaald door de door u gekozen samenstelling. Raadpleeg steeds één van onze verdelers voor meer advies.


Carports en tuinbergingen in hout

Sedert 2008 werd het Dinowood-gamma uitgebreid met het CUBOWOOD-bouwsysteem. Dit is een uniek kliksysteem voor zelfbouw van carports en tuinbergingen, die een solide constructie waarborgen zonder zagen, boren of gebruik van bouten. Dankzij dit gebruiksvriendelijk systeem is elke carport of bijgebouw zonder problemen door uzelf te plaatsen. CUBOWOOD kenmerkt zich door een moderne, strakke look, de vele uitbreidingsmogelijkheden en haar modulaire opbouw.


Paardenafsluitingen in hout

Dinowood biedt eveneens een speciale lijn voor paardenafsluitingen, die de nodige stevigheid combineert met een authentieke landelijke uitstraling. De paardenafsluitingen zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes, met alle nodige accessoires.


Tuinhout

Diverse systemen in tuinhout of tuinhout om zelf te verwerken.

CUBO bouwsysteem

Sedert 2008 werd het Dinowood-gamma uitgebreid met het CUBOWOOD-bouwsysteem. Dit is een uniek kliksysteem voor zelfbouw van carports en tuinbergingen, die een solide constructie waarborgen zonder zagen, boren of gebruik van bouten. Dankzij dit gebruiksvriendelijk systeem is elke carport of bijgebouw zonder problemen door uzelf te plaatsen. COBUWOOD kenmerkt zich door een moderne, strakke look, de vele uitbreidingsmogelijkheden en haar modulaire opbouw.

Kliksysteem

Uniek is de toepassing van zgn. zwaluwstaartverbindingen, deze verzekeren een solide constructie zonder zagen, boren of bouten. Het uiterst handig kliksysteem is hét kenmerk van CUBOWOOD. Dankzij dit gebruiksvriendelijke opbouwsysteem is de carport makkelijk te plaatsen. Voor de doe-het-zelvers onder ons volstaat een minimum aan gereedschap om een verzekerd resultaat te bekomen.


Modern

De algemene trend van tuinmeubilair van dit moment is om alles strak te houden. Het CUBOWOOD gamma gaat mee met deze evolutie doordat het strakke design zeer modern oogt.


Uitbreidingsmogelijkheden

Dankzij het modulaire systeem zijn ontelbare combinaties te verwezenlijken. Zo kan u een carport of tuinhuis uitbreiden met een berging, terras, fietsenstalling of technische ruimte voor bijvoorbeeld zwembad, de mogelijkheden zijn legio.


Drukgeïmpregneerd hout

Net zoals alle DinoWood producten is het hout drukgeïmpregneerd met het milieuverantwoord middel Tanalithe E . Door deze verduurzaming vergt het hout minder onderhoud en heb je een flinke voorsprong op bijvoorbeeld tuinhuizen in blank hout. Desgewenst kan het hout voorzien worden van een goede afwerking, in alle mogelijke kleuren, zoals Restol, een waterwerende, weersbestendige houtolie.